ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Aloutek Πατίκας Χρήστος
Συστήματα Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές - Κορωπί Αττική
 
Η εταιρία έχοντας συνεργαστεί με μεγάλους κατασκευαστικούς οίκους στο εξωτερικό (Γερμανία) και έχοντας αποκτήσει την απαιτούμενη τεχνογνωσία στις εφαρμογές κουφωμάτων αλουμινίου, εύκολα εισήλθε στην Ελληνική αγορά με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα. Τα 21 επίσημα χρόνια στον χώρο, με έργα στην Ιταλία, Κουβέιτ και Αλβανία, μας καθιερώνουν, και τώρα στον νέο εκθεσιακό μας χώρο μπορείτε να δείτε από κοντά επιλεγμένα συστήματα κουφωμάτων, ρολών, πορτών πολλών επώνυμων και πιστοποιημένων οίκων. Επικοινωνήστε μαζί μας. Είναι βέβαιο ότι σε όποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεστε, κάποιο ολοκληρωμένο έργο μας θα υπάρχει. Έτσι θα αντιληφθείτε και εσείς την ποιότητα κατασκευής και τον επαγγελματισμό μας.

Τα πλεονεκτήματά μας είναι η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία, η συνεχής εκπαίδευση των συνεργείων μας, οι αξιόπιστες λύσεις, η εγγύηση καλής λειτουργίας και η άριστη τεχνική υποστήριξη.
Οι πελάτες μας, ξεχωρίζουν σε εμάς την συνέπεια που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και ενσωματώνουμε νέες μεθόδους και τεχνικές για να είμαστε βέβαιοι ότι οι υπηρεσίες μας θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών μας.
Μοναδικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας.
Είναι βέβαιο ότι σε όποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεστε, κάποιο ολοκληρωμένο έργο μας θα υπάρχει. Έτσι θα αντιληφθείτε και εσείς την ποιότητα κατασκευής και τον επαγγελματισμό μας.
 
Είμαστε στην διάθεσή σας, για άμεση εξυπηρέτηση με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

 
Η επιχείρηση μας κατασκευάζει και διαθέτει:
 
Είδη αλουμινίου
Ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου
Κουφώματα
Πόρτες
Παράθυρα αλουμινίου, συρόμενα, ανοιγόμενα
Παράθυρα με θερμοδιακόπτη
Διπλά τζάμια, ενεργειακά, triplex
Παντζούρια
Ρολά, ρολά βαρέως τύπου, ρολά με ιμάντα, ρολά με μοτέρ
Κεντρικοί είσοδοι κτιρίων
Θωρακισμένες πόρτες, σίτες
Ειδικές κατασκευές
Αίθρια, πέργκολες, υαλοπετάσματα
Εσωτερικές πόρτες
Κουρμπαριστά τζάμια
Κάγκελα, χωρίσματα, στέγαστρα
Φωτοβολταϊκά, ψευδοροφές, μπαλκανόπορτες